5.3.13

in de Flow!


Wat ben ik aan het doen? Dat lees je in het nieuwste Flow Magazine (#2 van dit jaar)! Vanaf morgen in de winkel. En wat een fijn team kwam hier over de vloer om bovenstaande mooie foto's te maken. Bedankt!

4 comments:

 1. Dag Annet,

  Gisteren viel de Flow op mijn deurmat. Precies op het moment dat ik mijn baan heb opgezegd en eens goed wil bedenken wat ik nu wil. En toen las ik jouw stukje..Wat een prachtig, mooi, leuk en origineel initiatief! Klein, maar groots tegelijk. Heel inspirerend. Het brengt een glimlach op mijn gezicht en het gevoel dat het vast allemaal goed komt. Dankjewel! En heel veel mooi aandachtsmomenten gewenst.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat een kwetsbaar, moedig avontuur, je baan opzeggen. En zó belangrijk om - zeker als dat nodig voelt - afstand te nemen en in contact te komen wat het is dat je écht wilt. Zoals je al schrijft: dat komt goed. Not the easy way, maar wel de 'I am alive' way. Wens je heel veel aandacht voor jezelf. Oh, en jij tovert op jouw beurt op mijn gezicht een glimlach!

   Delete
 2. Ooh te gek zeg, uitgebreid in de Flow! Nou ga ik die Flow zeker nog lezen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Nynke, nou, fijn he?! Lekker binnen lezen tijdens dit - hopelijk laatste - winterweekend. Leuk om af en toe wat van je te horen, hoop dat het goed gaat met je!

   Delete